Aanstaande maandag gaan we weer open!

IKC Spoorbuurtnieuws van 06-01-2022

Beste ouder(s),

 

Allereerst wensen wij u een heel mooi, leerzaam, gezond en voorspoedig 2022 toe. We zijn daarnaast blij u te kunnen melden dat aanstaande maandag we weer ”gewoon” kunnen starten met fysiek onderwijs. Ook zal de BSO vanaf maandag aanstaande weer open zijn volgens de reguliere afspraken.

 

Zoals u heeft kunnen vernemen zullen de scholen werken met de protocollen zoals voor de Kerstvakantie. De afspraken vindt u beknopt terug in de bijlage. Het dragen van mondkapjes in het onderwijsdeel van het gebouw van IKC Spoorbuurt blijft verplicht in de gangen voor alle medewerkers en gasten. Het dragen van mondkapjes door de leerlingen van groep 6 t/m 8 in de gangen blijft een zeer dringend advies. In de klas mogen de mondkapjes af.

Ook het afnemen van zelftesten bij uw kind (als deze in groep 6 t/m zit) blijft een zeer dringend advies. Zodra de nieuwe lading testen aan onze locatie verstrekt is zullen deze testen aan de kinderen van groep 6 t/m 8 vrijblijvend worden verstrekt. 

 

We vragen ook nu weer uw medewerking om de regels en afspraken zo goed mogelijk na te leven, zodat we iedere groep zo lang mogelijk fysiek onderwijs kunnen blijven geven. Wij zijn er (weer) klaar voor en hebben er zin in! Tot aanstaande maandag.

 

Team IKC Spoorbuurt

Logo-IKC-Spoorbuurt-def-FC Logo-IKC-Spoorbuurt-def-FC