Nieuwsflits 18 maart

IKC Spoorbuurtnieuws van 18-03-2021

Tevredenheidsonderzoek

Heeft u het oudertevredenheidsonderzoek al ingevuld? 35 % van

de gezinnen heeft intussen ingevuld. Dank voor uw medewerking! U heeft nog één week.

 

Activiteiten binnen school tot de meivakantie

Palmpaasstokken

We hebben besloten dit jaar geen palmpaasstokken te maken in groep 4. De gedachten achter de stokken is deze weg te geven aan zwakke en oudere mensen. De stokken worden versierd met etenswaren die niet verpakt zijn en dat past niet binnen ons coronabeleid. 

Wel gaan we met de hele school een kei beschilderen die je aan iemand kunt geven die dat verdiend. De keien worden door school verzorgd.

 

Paasviering 29 maart

De paasviering gaan we dit jaar vieren in dezelfde vorm als de kerstviering.

Iedere groep viert Pasen in zijn eigen klas. We starten deze dag met een paasontbijt dat door de kinderen zelf wordt meegenomen inclusief drinken.

Het ontbijt start dus om 8.25 uur. Mocht u dit te laat vinden voor het ontbijt kunt u uw kind vooraf een licht ontbijt geven en de rest meegeven voor het paasontbijt. Liever geen koek en snoep meegeven, omdat dat niet bij een ontbijt past. Het wordt nog feestelijker als iedereen op z’n paasbest gekleed komt. Dit kan zijn in mooie kleding of haren mooi versiert of verkleed als konijntje, etc.. Kijk wat binnen uw mogelijkheden lukt. 

In de klas wordt tijdens het paasontbijt aandacht besteed aan de gedachten van Pasen middels een verhaal, gedicht en/of lied. De rest van de dag wordt het reguliere lesprogramma gevolgd. 

 

Songfestival 12 t/m 16 april

Uiteraard gaat het songfestival dit jaar niet door, zoals het voorgaande jaren ging. Wel hebben we een vorm bedacht om het songfestival binnen school plaats te laten vinden.

Elke groep houdt in de middag een eigen songfestival op het podium voor zijn eigen groep, zonder jury. Leerkrachten verzorgen foto`s en/of filmpjes voor de ouders.

Kinderen kunnen zich aanmelden bij de leerkracht.

 

Koningsspelen vrijdag 23 april

Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

 

GGD

In de bijlage vindt u informatie over de Kindermonitor van de GGD.

 

Hartelijke groet,

Cindy van Kuijeren en Dennis Burger

Directie IKC Spoorbuurt

download download