Weekbrief 11 oktober

ingevoerd op 11-10-2018

Weekbrief, 11 oktober

Belangrijke data

16 oktober                   Voorstelling groep 3 om 9.00 uur

17 oktober                   Voorstelling groep 1/2b om 9.00 uur

18 oktober                   Voorstelling groep 1/2a om 9.00 uur

19 oktober                   Voorstelling groep 1/2c om 9.00 uur

29 oktober                   STUDIEDAG: kinderen vrij

29 oktober                   Ouderavond Kanjertraining en M5-aanpak van 19.30-21.30

 

Ouderavond

In de jaarkalender stond een ouderavond gepland voor maandag 15 oktober. Deze informatieavond wordt verschoven naar maandag 29 oktober. Op deze avond wordt u geïnformeerd over de werkwijze met Kanjertraining en de M5-aanpak waar wij na de herfstvakantie mee gaan werken. We nodigen u graag uit voor deze informatieavond op 29 oktober. De avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

 

Schoolplein

We zien dat kinderen graag gebruikmaken van het schoolplein met alle nieuwe toestellen. Voor aanvang van de school spelen er veel kinderen op het plein. We willen u eraan helpen herinneren dat de school 15 minuten voor aanvang van de lestijd verantwoordelijk is voor wat er gebeurt op het schoolplein. Voor deze tijd ligt de verantwoording bij u als ouder.

 

SocialSchools

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat het mogelijk is berichten te sturen naar leerkrachten en ouders. Om de communicatie vlot te laten verlopen, is het raadzaam om de meldingen hiervoor in te schakelen. Bij de instellingen kunt u aangeven voor welke berichten u meldingen wilt ontvangen. Hierbij kunt u aangeven of u de meldingen op de telefoon, per mail of beide wilt ontvangen. Voor de leerlingen uit combinatiegroepen is het na de herfstvakantie ook mogelijk om in contact te komen met alle ouders uit de groep.

 

Oproep leerkrachtentekort

Onder onze ouders zijn er ouders die werkzaam zijn in het onderwijs of die de ambitie hebben om in het onderwijs te werken. Wij willen graag een beroep op jullie doen om ons te helpen. Het laatste jaar is gebleken dat het lerarentekort ook bij ons een sterke rol is gaan spelen. Met veel kunst en vliegwerk proberen wij bij plotseling uitbrekende griep of andere virussen de groepen te bemensen, maar daarbij hebben we nog te weinig gebruikgemaakt van alle talent dat beschikbaar is. Werkt u parttime in het onderwijs en bent u bereid om een keer in te vallen op IKC Spoorbuurt, laat het ons weten! Wij zijn al blij met een enkele dag. U kunt aangeven welke dagen en in welke groepen u wilt invallen. Bovenal is het elke keer dat het nodig is een open vraag, waarbij u zelf per keer aangeeft of u kunt en wilt invallen.
Mocht u familie of vrienden hebben die elders werken en best een keer willen invallen op onze school, vraag ze dan vooral om contact op te nemen met ons.
Wilt u zich oriënteren op een baan in het onderwijs, neem dan ook contact op voor een gesprek of om een keer een ochtend mee te draaien.
Mocht u interesse hebben of wat meer informatie willen: mail, bel of kom langs voor een gesprek.

 

Discozwemmen

Hoi allemaal!

Het is bijna Halloween, daarom organiseert de jeugdcommissie van zwembad Den Krieck een gezellig avondje Discozwemmen in dit thema! Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Of misschien wil je je vriendje of vriendinnetje hiermee naartoe nemen, geef je dan snel op via www.denkrieck.nl/discozwemmen, want vol = vol. Wie weet zien we je dan!
Voor het discozwemmen dien je wel in het bezit te zijn van zwemdiploma A en B.

Datum: 27 oktober 2018 
Tijd: 19:30 - 21:30
Prijs: 3,00 EUR
Tijdens het discozwemmen wordt gezorgd voor wat drinken en wat lekkers!

Groetjes de Jeugdcommissie!

 

Namens het team,

Dennis Burger & Inge Heijerman

Directie IKC Spoorbuurt, team onderwijs

Logo-IKC-Spoorbuurt-def-FC Logo-IKC-Spoorbuurt-def-FC